Vores vine

Udvalg

Hos Hans´ Wine Club tilbyder vi et stort udvalg af de bedste vine fra Médoc & Sauternes Grand Cru klassifikationen samt fra Saint-Émilion og Graves Grand Cru klassifikationerne. Vi arbejder ligeledes på at tilbyde et større udvalg af de bedste vine fra Champagne, Italien, Napa Valley mm.

Med udgangspunkt i Hans Bøgh-Sørensens store passion for særligt de 1855-klassificerede vine, er vores sortiment nøje udvalgt og vi bestræber os på at kunne tilbyde vores kunder markedets bedste priser på vores eksklusive vine. 

Opbevaring

Gennem vores etablerede En-Primeur handel importerer vi alle vores vine direkte fra slottene i Bordeaux, hvorefter vinene opbevares under stabile, optimale forhold, hvilket vil sige en temperatur omkring 12 graders Celsius samt en luftfugtighed på omkring 58-60%. Dette sikrer at vinene har haft optimale forhold at modne i, hvilket er særligt vigtigt, når vi har at gøre med vine fra den øverste hylde. 

 

 

Forsendelse

Ud fra et ønske om at tilbyde den bedst mulige fragtservice, tilbyde vi dag-til-dag levering gennem Schou-Danielsen Logistik med nedenstående prisintervaller: 

12-36 stk.: 250 DKK

36-72 stk.: 375 DKK

+72 stk.: 500 DKK

Som kunde får du naturligvis direkte besked, når vinen sendes afsted, mens du en time før levering vil modtage et opkald fra fragtmanden, såfremt der er specifikke ønsker til leveringen.